dilluns, 15 d’octubre del 2007

TORNEM A SANTIAGO

Dilluns 15 d'octubre de 2007, tornem a Santiago després de deu dies de tour pel nord de Xile.
A les 12.00 hores ens trobàvem a Coquimbo, ciutat humil al costat de La Serena. La curiositat d'aquesta ciutat és que tot i ser de classe social baixa, el seu alcalde va decidir gastar-se una bona millonada de pesos xilens per tal de construir una creu (religiosa catòlica) enorme sobre un dels cims de la ciutat. La Cuz del Tercer Milenio. Hem pujat per veure-la i la veritat és que provoca fàstic envers els dirigents d'aquesta societat. La creu, a part de ser enorme, té terres de marbre, un altar, sembla ser de Juan Pablo II, a més a més d'ascensors... i just al costat hi ha una pila de cases amb els sostres mig enderrocats, els carrers de terra, en resum condicions pèssimes.
Després de veure com l'esglèsia predica allò que no creu hem marxat al mercat de Coquimbo per dinar peix ben fresc. Els cambres s'ofereixen i regategen el preu entre ells per quedar-se amb el client! Això sí, no pots estar tranquil! Cada cinc minuts està algú demanant calers, senyors tocant la guitarra, altres fent demostracions d'habilitats i la qüestió és pagar! Havent acabat hem pujat al bus per realitzar els últims quilòmetres d'aquest tour tan interessant amb Pachamama by bus.
Hem arribat a Santiago a les 19.20 hores aproximadament i ens hem allotjat a La Casa Roja, carrer Agustinas, al barri de Brasil. La casa és una passada, antiga, amb uns sostres alts i decorats és una sort haver trobat un lloc així.
Ens ha fet molta pena despedir-nos del guia, Hector i de'n Marco el conductor, la veritat és que tots dos són molt bona gent ens ho hem passat molt bé aquests dies...

2 comentaris:

happyfamily ha dit...

feu una cara d’avorriment!!! mes val que torneu que ja segueixo jo el viatge!!!

Victoria ha dit...

holaaaaa, sóc la Vitoooo!!!! q guay aquest viatge, m'he llegit tot el bloc!! joooooooo, que envidia!!!!
les fotos són impresionants i es genial q expliqueu tan detalladament la situació social de cada lloc, és flipant!!!! sembla q estic amb vosaltres!!!
un petonas!!!