dijous, 4 d’octubre del 2007

SANTIAGO DE CHILE

Dimecres 3 d'octubre de 2007, després de ser despertats pels ocells i el Sol, que aquí surt a les 6.30 hores aproximadament hem baixat a esmorzar i hem planificat una mica el dia.

La nostra primera visita ha estat a la Casa del cèlebre poeta Pablo Neruda o la "Chascona" com aquí es coneix, està en un carreró sense sortida que hi ha al c/ Constitución. És del tot recomanable per gaudir del simbolisme en la vida del gran poeta. La casa és fantàstica, ens ha captivat completament. Hem fet la visita guiada que ha costat 2.500$ o 1.000$ si es té el carnet d'estudiant!

Després hem anat a dinar de menú al restaurant La Bohême, per només 2.900$ per persona. El menjar bé, però el cambrer ha estat simpatiquíssim, ens ha amenitzat tot el dinar amb batalletes personals (va estar sortint amb una noia de Pamplona) i informació molt útil per aplicar a la ciutat. Tot i que s'ha de dir que la gent és molt amable i sempre té temps per explicar el que li demanis, quan veuen a la Moni obren els ulls com bambarols!!!!!!! Això de veure una noia amb la melena rossa i bastant alta és impressionant per ells.

A la tarda, havent dinat, ens hem dirigit al Cerro de Sant Cristòbal, collons!! vist des de la ciutat sembla un turonet al mig de la urbe, però és inmens! Un cop al cim, que hem pujat amb funicular, hem prés consciència de l'extensió que té la ciutat, no veus el final i aixó que estàs a uns 600m d'alçada! És cert que la més que plausible pol·lució ajuda a diluir l'horitzó.
Impacta moltíssim que darrera de la ciutat tenen com a mur els Andes, que encara estan nevats.
Hem volgut anar a visitar
el "Jardín Japonés" caminant ja que semblava que estava pròxim, que agoserats, 1.30 hores caminant! i per rematar la jugada el Jardín era com un test en una terrassa enorme...I després de la passejada hem decidit tornar a pujar al cim amb telefèric, en menys de deu minuts ja haviem arribat!
I com no al vespre estàvem esgotats entre el canvi horari i la patejada...hem caigut plans al llit.

2 comentaris:

Narcís i Núria ha dit...

A nosaltres que ens agrada tant viatjar us farem un seguiment virtual no exent d'una certa enveja. Per ara ja se'ns fan les dents llargues i només és el començament. Que vagi tot molt bé.

Nenis ha dit...

Hola guapus!!!!!
Volem una senyal de prohibit fer vents (o sea Valladolids i Pamplonas) per posar a la Malcontenta.
Mònica!!!! ande vas con la flor de lis en la cabeza??? i esos ojillos de ressaca? Xevi! t'he vist amb una foto al costat d'un cotxe.. NO EL COMPRIS!! que jo et venc l'Ibiza que segur que està millor.
La Me ja esta fent contracte d'arres amb els compradors del pis. Nosaltres anem bé, NO TANT COM VOSALTRES!!! Per cert, ja us hem trobat a l'Skype o sigui que rebreu una petició per contactar amb vosaltres.
Passeu-vos-ho mooooolt bé!!! Petons de part de la Lluna!

Carles i Joan