dissabte, 13 d’octubre del 2007

PEL DESERT D'ATACAMA I

Diumenge 7 d'octubre de 2007. Hem passat la nit en un Hostel bastant horrorós, perquè no dir-ho, però hem dormit fantàsticament!
Després de dues hores de viatge, hem arribat al Parque Nacional del Pingüino Humboldt, que es troba a Punta de Choros, un petit poblet de pescadors. Allà hem agafat una barqueta i ens hem dirigit cap a Isla Choros per tal de veure pingüins, lleons marins i diferents aus. S'ha de dir que navegar per l'oceà Pacífic no té res a veure amb el "pantà" del Mediterrani.

Va ser fantàstic tenir aquests petits tan i tan aprop. Un cop vam borejar més o menys l'illa vam navegar fins Isla Damas, i quan ja havíem tocat terra els pescadors que ens portaven ens van donar una molt bona notícia...Ni més ni menys que tornar a embarcar per veure dofins! Quina experiència! Tots dos hem quedat extasiats, després de la descàrrega d'adrenal·lina. És una sort que hagin protegit aquest parc perquè hi havia empreses que tenien interés en fer un hotel en una altra illa que està relativament al costat d'aquests animalons, i com és lògic s'haguessin carregat tot. A més a més, ens van explicar que els pingüins són molt delicats a l'hora d'aparellar-se i tenir descendència, ja que solament tenen una parella en la seva vida.


Després d'aquesta grata excurssió hem tornat al bus durant quatre hores, amb una parada a la cafeteria-pastisseria de Vallenar, ens hem possat les botes amb pastíssos i gelats, com no!
I per fi hem arribat al càmping Bahia Inglesa, en la mateixa localitat. Tot ple de cassetes d'estil Tipis. I després de fer sobretaula i escoltar la música del nostre guia, amb una lletra molt bona que fa que pensar, hem anat a dormir.