divendres, 25 de gener del 2008

WELLINGTON

Diumenge 20 i dilluns 21 de gener. Han estat dos dies de viatge per arribar des d’Auckland fins Wellington. Entre ruta i ruta vam fer una parada al Southward Car Museum per somiar una estona amb clàssics de l’automòvil.

Dimarts, 22 de gener. Estem a Wellington, capital de NZ, encara que no ho sembla! Més o menys ens ha donat la mateixa impressió que Auckland, petit centre d’edificis molt alts, i la resta de “ciutat” barris residencials benestants.
Hem visitat un dels punts més alts de Wellington, el Mt Victoria, on pots gaudir de vistes panoràmiques de tota la bahia i on el director del Senyor dels Anells, fill d’aquesta ciutat, també va rodar algunes escenes. Aquesta tarda hem agafat el ferry per passar a la illa sud. El més fascinant de la tarda ha estat quan hem començat a navegar pels fiords coneguts com els Marlborough Sounds, de South Island, magnífics!
Hem arribat a la ciutat de Picton, ja de nit, entusiasmats igualment, és una vila amb una costa molt abrupta i amb muntanyes increïblement altes i verdes al costat del mar! Esperem fascinar-nos més amb la llum del dia d’aquest impressionant paratge.

1 comentari:

josebracero ha dit...

uuuuiiiiiiiiii moni amb la teva col.lecció de bugatti que tens a casa, ara no te'n agafis un del museu,que et faran pagar molt al check-in de tornada! Demá agafo un vol desde luxemburg fins a Nantes, vaig a tocar amb la orquestra dela Radio a un festival molt gran que fan a la ciutat de nantes. M'assembla que no tindrem molt de temps per veure la regió perque anem a tope,fem tres concerts en dos dies. Però? eiiiiiiii potser em podeu veure el dia 31 divendres sortim en viu, un live concert, que surtirà en viu per el canal Arte deutschland a internet, i indiferit per la televisió arte de franca o alemania us adjunto la adressa de internet perque ho proveu hi ha la opció de mirar la pàgina en francés.de totes maneres us ho escric tot en el email que us acabo d'escriure al Hotmail..............