dijous, 17 de gener del 2008

REGIÓ DE COROMANDEL



























































Dilluns 14 i dimarts 15 de gener de 2008. El dilluns hem sortit de la ciutat per explorar aquest cop la regió de Coromandel. A mig matí hem arribat a la ciutat de Thames, la més gran de la “província”. És una ciutat petitona, acollidora, amb les seves casetes de fusta i planta baixa, els porxos dels comerços cobrint les voreres i amb un ambient de tranquil·litat que es respira per tota la ciutat, bé com la gran majoria de poblacions que hem visitat fins el moment. D’aquí hem partit cap a la ciutat que dóna nom a la regió, situada al costat del mar. El camí sempre envoltat de vegetació i de sorprenents vistes a la costa.
De Coromandel hem sortit en direcció a Hahei, com ja comença a ser un costum el camí és impressionant, pararies cada cent metres per fer fotografies. La vila de Hahei és petita però hem trobat la millor platja, fins al moment, de l’illa nord de Nova Zelanda. Després de caminar 40 minuts per un bucòlic trajecte per enmig del bosc subtropical arribes a la Cathedral Cove, millor veure les fotografies i estalviar-se els comentaris. Acompanyats per la posta de sol hem gaudit de l’increïble paisatge.
Pròxim a Hahei hi ha una platja, la Hot water beach, on fent un forat a la platja pots fer les teves pròpies piscines termals!