dissabte, 26 de gener del 2008

ABEL TASMAN NATIONAL PARK

Divendres, 25 de gener de 2008. Aquest matí ens hem llevat a Marahau, vila d’on sortirem a visitar l’Abel Tasman National Park. Fundat l’any 1942, és el parc nacional més petit de Nova Zelanda amb 22.530 Ha. Conegut per la seva costa sinuosa, per les seves platges daurades, clima temperat i pel que nosaltres coneixem com a camí de ronda, però de dificultat mitja. Té una reserva marina, Tonga Island, que incrementa encara més l’atractiu d’aquest parc. És un destí molt turístic en aquest país, inclòs per als mateixos kiwis. Es coneix amb aquest nom en honor al primer explorador europeu que va arribar en aquestes terres l’any 1642.
Al matí hem sortit amb aquataxi cap a Bark Bay, punt d’on hem iniciat el nostre trekking d’unes set hores i 22 quilòmetres fins arribar a la nostra casa-camper, que hem deixat al mateix poble, un altre cop. Hem gaudit de la selva subtropical, de l’aigua de color verd turquesa i de la sorra de color daurat i de la bellesa en general que et regala l’indret.













Dissabte, 26 de gener de 2008. Hem passat un altre dia a l’Abel Tasman National Park i aquest cop hem remat per la reserva marina amb kayak. No hem pogut jugar amb les foques, tal i com nosaltres esperàvem, però si que les hem tingut ben a prop.
A més a més de gaudir de l’excursió hem tingut un guia d’allò més especial i divertit. Un maori enamorat de la natura que li agradava portar vestit.