divendres, 22 de febrer del 2008

DE CAMÍ A THE CATLINS PER LA SOUTHERN SCENIC ROUTE

Divendres, 15 de febrer de 2008. Hem iniciat el nostre camí cap a Southland, la regió més austral de Nova Zelanda, per la Southern Scenic Route. És la carretera que porta pels llocs més interessants (o més pintorescs) del sud de Nova Zelanda. Hem arribat fins Clifden on hem passat la nit.

Dissabte, 16 de febrer de 2008. Hem continuat el nostre camí per la Southern Scenic Route, i gaudint dels paratges que aquesta ofereix. Platges llargues, arbres inclinadíssims per l’acció del vent, el Waipapa point, el Slope point (punt situat més al Sud de l’illa), la Porpose Bay i la Curio Bay on hi ha arbres petrificats i on pots veure els pingüins més extranys, els d’ulls grocs.
































Diumenge, 17 de febrer de 2008. apurant els darrers quilòmetres de la Souther Scenic Route, hem parat al Nugget Point, punt on es poden veure pingüins, foques, lleons marins, etc.
La ruta finalitza a Dunedin, ciutat amb molt d’encant i història, d’arquitectura escocesa. Està situada a l’inici de l’Otago Península, on hi ha el Larnach Castle, únic castell de tota New Zealand, que si el comparem amb el patrimoni europeu serià una casa senyorial.