dilluns, 17 de març del 2008

MOLTES FELICITATS!

Dimecres, 19 de març de 2008. Pels pares i en Tote, felicitats per tots plegats! espereu-nos amb una copeta de cava que en res estem tots junts celebrant-ho.

4 comentaris:

Papi i Mami ha dit...

Bé nens...gràcies per recordar-vos del nostre sant, perquè a aquesta casa el dia de Sant Josep és un dia gran (aquest any no tant perquè hi falteu vosaltres). Us esperarem per cel·lebrar-ho com cal amb un bon Cava Català que segur enyoreu.
Fins la setmana que vé guapos...us trobem a faltar tant a vosaltres com en Tote.

josebracero ha dit...

d'aqui 24 hores estarem tots al Prat. No es que em vulgui inventar la tercera trilogia de la casa de la Pradera, sino que arribareu a l'Aeroport de Barcelona. Ara estic a Frankfurt (Hahn)..... m'assembla que ja la teniu a la vostre particular coleccio de estacions volants, entre les quals aquesta de Hahn segurament sera una de les primeres de la llista , en quant qualitat! jejejeje Arribeu a girona, i la vostra volta al mon acaba de comencar. Ara pensareu aquest esta xalat! L'esser huma es evolucio. materia, pensament evolutiva. Nosaltres, i crec que ningu, ha sufert canvis evolutius fisics tipo dels homo sapiens, als sapiens sapiens, als sapiens neandertalis...... una passada tu! bueno com que tampoc podem modificarnos fisicament (no hi poso els bodi bilding, o transsexuals) almenys hi arribem amb lo mental. Suposo que vosaltres heu fet aquest viatje per la curiositat en coneixer totes aquelles coses que en el lloc on vivim no trobarem. La veritat es qeu jo tambe soc un flipat pel viatje, NO puc parar quiet un mes a l mateix lloc, aixo proporciona una sobredosis d'aire, "luft"en alemany m'agrada molt perque es molt descriptiu luffffttttt. Pero la volta al mon en miniatura tambe la podeu tenir sense moureus de casa. Valorant les petites coses, endinsauvos amb el maravellos mont de la microfilosofiaantropologica, no se si existeix aquesta paraula, pero arribaria a ser aquesta busqueda del ser i no ser dins dels petit mon diguessim girona per coneixet a tu mateix. amb les petites sotragades, sense haber de arribar a ser maniac o depressiu, que la nostra ment ens supera. Osigui que felicitats pel vostre viatje, que segur que ha sigut molt important per la vostra relacio interpersonal i de parella, tambe per la vostra sociavilitzacio, conciencia ambiental, i per l'amor.
Ara! no us oblideu que encara no ha acabat la vostra volta al mon, i que sempre romandra al vostre ser, pels segles dels segles.....saluuuuuttttt!!!!!! fins aviat, me'n vaig a fer el checkin! muuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hhhhhhhhhhhhhhhhhhh, gracies per felicitarme desde llavors porto ales d'angelet.

josebracero ha dit...

hola soy la fina!!!!!!!Bueno,esto es todo amigos,se acabó....por ahora,claro.Os deseo un feliz vuelo de vuelta a casa,aunque dure 16 horas.Estoy aqui con el Tote,que mañana estará esperando en el aeropuerto. Yo os estaré esperando en casa con flores....de Bach!!!!Jajaja

josebracero ha dit...

hola soy la fina!!!!!!!Bueno,esto es todo amigos,se acabó....por ahora,claro.Os deseo un feliz vuelo de vuelta a casa,aunque dure 16 horas.Estoy aqui con el Tote,que mañana estará esperando en el aeropuerto. Yo os estaré esperando en casa con flores....de Bach!!!!Jajaja